“Vi prøver det sgu!”
 
“Hvad? At bygge et hus?”
 
“Ja – hvorfor ikke?”
 
“Ok!”
 
Sådan ca. lød dialogen mellem mig og Jens Christian, efter vi i Kjøller Ejendomme A/S måtte afvise en potentiel lejer, der ledte efter en villa i et parcelhuskvarter med tilhørende stor have. Det havde vi ikke i produktporteføljen – og måske var det en stor fejl. Måske var det “the next big thing”.
 
Der var kun én måde at finde ud af det på – ved at prøve at købe en grund, bygge et hus og teste tesen! Så det gik vi i gang med.
 
Vi havde den samtale for knap 8 måneder siden og forleden fik vi nøglerne til et færdigt hus i Uggerhalne lige uden for Aalborg som står klar til at nye lejere kan flytte ind.
 
Jeg er ret imponeret over, hvor hurtigt vi – og alle vores samarbejdspartnere i dette projekt – formåede at rykke på sådan en skæv idé. Specielt når man tager i betragtning, at Nordjylland undervejs havde kommunegrænserne lukket ned under lockdown.
 
Nu må vi se, om det var en tosset ide eller om der er et faktisk behov for denne type udlejningsbolig. Vi har efter bedste evne forsøgt at lytte til den efterspørgsel, vi mærker, og jeg ville i hvert fald være evigt irriteret, hvis ikke vi prøvede!
 

Nysgerrig efter at lære mere om ejendomsinvesteringer? Så besøg min FAQ side for ejendomsinvesteringer.

Læs også fra AMA’en: