Om mig

Født i 1984 og opvokset på Bornholm. Som 15 årig flyttede jeg til Aalborg hvor jeg tog en HTX-uddannelse og efterfølgende læste til Datamatiker…. Yes, jeg er i bund og grund en nørd – men jeg elsker samtidig iværksætteri og at skabe ting!

Magnus Kjøller


På min 18 års fødselsdag var gaven til mig selv mit eget CVR-nummer – og siden da har jeg været heldig at været med i en masse spændende projekter og virksomheder. Nogle succesfulde, andre not so much – men ud fra en livsfilosofien “Prøv ting!” elsker jeg at kaste mig ud i det nye, det ukendte og det sjove!

I efterået 2014 – efter 15 år i Aalborg – blev kufferten pakket igen. Jeg valgte at blive udenlandsdansker og flytte til Dubai hvor jeg bor den dag i dag.

Bloggen her, bruger jeg som mit talerør. Der er ingen struktur, ingen målsætning, ingen plan – bare et afløb for mine tanker og betragtninger om stort, småt, privat, arbejde og alt imellem! Nogen gange pisser jeg folk af, men sådan et dét bare – jeg har aldrig været bange for at udtrykke min mening eller tage en konfrontation – men er derudover faktisk et meget behageligt menneske at omgås 😉

Har du tanker, ideer eller andet så kan jeg altid fanges på via denne kontaktformular eller på Twitter, Instagram eller Facebook 🙂

Læs også: Har du et proff-of-concept har jeg penge og brains til at booste

Stay updated

  1. Følg min side på Facebook
  2. … eller mig personligt:

Skriv et svar