En fremmed mand henvendte sig forleden til mig i Aalborg lufthavn: “Hedder du Magnus? Jeg har lavet en sang om dig”

Klik for at se billedet i en større udgave

Den fremmede – og i øvrigt enormt flinke – mand, viste sig at hedde Ole Berthelsen og han forklarede at han havde lavet musik i mange år, og efter at have læst en artikel i Jyllands-posten var blevet inspireret af min historie, og derfor havde valgt at lave en sang… Så nu har jeg min egen sang 🙂

Han var venlig nok at forære mig en udgave af CDen som han havde på sig, så jeg kunne høre nummeret:  “Han er en vinder“.

Benovelse, stolthed og forbløffelse, var nogle af se følelser og tanker der fløj igennem hoved på mig.

Du kan lytte til nummeret på SpotifyYouSee PlayWimp eller iTunes. Jeg synes det er en ret catchy tune!

Jeg synes det er enormt sejt at en person, jeg ikke kender, har følt sig inspireret til at lave en sang om  for ham et fremmed menneske. Kombinationen af at jeg så møder ham i lufthavnen og jeg sætter mig overfor ham, virker nærmest helt astronomisk.

Tak Ole Berthelsen. Faith in humanity restored 🙂