Som en del af vores masterplan for Aalborg Pirates, har jeg valgt at sætte mine 51% af klubben til salg.

Aalborg Pirates til salg (51%)

I oktober måned flyttede jeg til Dubai for at prøve nye eventyr. Det har også betydet at jeg ikke længere er tæt på klubben og en del af bestyrelsen. Mit engagement er derfor er meget begrænset – og det er klubben ikke bedst tjent med.

Jeg mener ikke, at det er sundt for klubben, at ham der ejer majoriteten på 51% nu bor i Mellemøsten, 6000 km væk fra hvor tingene foregår.

Klubben har brug for ildsjæle der kan bidrage og løfte den op på næste niveau. Derfor ønsker jeg én (eller gruppe af flere) der kan tage stafetten videre for mig.

Jeg har debatteret med mig selv, om en approach til salget skulle foregå i det skjulte, eller om man skulle være åben og ærlig om det – som jeg er i dette blogindlæg. Jeg har valgt sidstnævnte fordi jeg med så mange ildsjæle omkring klubben, fortjener folk at vide, hvad der foregår. Der skal ikke starte rygter, tvivl eller andet om hvad der foregår.

Siden vi startede…

Siden Aalborg Pirates blev startet for 1,5 år siden, er der blevet skabt en af Danmarks hurtigste voksende sportsbrands. Klubben har fået ny identitet, sammenlagt fanfraktioner, sikret en fordobling i tilskuerantallet siden “AaB-tiden” og bevist at der er et eksistensgrundlag for ishockey i Aalborg.

Klubben er med sine 14.000 fans på Facebook den største og stærkeste klub på de sociale medier, der overgår alle de andre klubber – tilsammen! Kombineret med et gennemsnit af 3.209 tilskuere per kamp, kan der ikke drages tvivl om opbakning til Aalborg Pirates fra byen, sponsorere og ikke mindst sine fans!

Sportsligt har vi haft vores op- og nedture, hvilket selvfølgelig er en del af gamet. Der er et sindssyg stor opbakning fra foreningen der yder et fantastisk stykke talentudviklingsarbejde og “egen avl”- og når jeg ser hvor meget blod, sved og tårer spillerne og folk omkring ligger i klubben, er jeg ikke i tvivl om, at guldet kommer til Aalborg inden længe.

Økonomi og pris

Økonomien i Aalborg Pirates er med et nogenlunde break-even. Vi lavede et underskud på et par hundrede tusinder i år 1, hvad man i min optik kan betegne som hæderligt, taget i betragtning af de mange opstarts omkostninger der e for en ny klub. Der ligger et kæmpe uforløst potentiale og mange måder at øge salget og optimere forretningen. Alt sammen tiltag der vil kunne aflæses direkte på bundlinjen. Jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at Aalborg Pirates er en sund forretning.

Mine anparter vil som udgangspunkt blive handlet til kurs 100, svarende til ca. 600.000 kr. og op. Er du interesseret og seriøs så kontakt mig på mak@random.dk. Under de rette forudsætninger tilbyder jeg gerne en fordelagtig afbetaling/finansieringsplan.

Det er vigtig for mig at understrege jeg ikke sælger, bare for at sælge. Jeg ønsker at finde den person – eller gerne sammenslutning af flere – som er de rette til at tage over og gøre klubben endnu bedre, sjovere og mere fantastisk.

Med pirat hilsner

– Magnus Kjøller


Kender du nogen der kunne have interesse i Aalborg Pirates? Del dette indlæg på Facebook: