Jeg er fascineret af den Japanske kultur og har tit spekuleret på om det er et marked man bør gå ind i. Derfor har jeg besluttet at flytte en måned til Tokyo, etablere en hverdag og se hvordan det fungerer.

Shibuya

Planen er at tage afsted her om et par uger (16. februar) og tilbringe en måned i solens rige, ved Tokyo-bydelen Shibuya (billedet foroven). Planen bliver så, at forsøge at få en hverdag op at køre med rutiner, venskaber, og komme lidt under huden på tingene og få forståelse for den lokale kultur.

Derudover er det ikke så meget planlagt… Men nu har jeg jo købt flybilleten og meldt ud for offentligheden, så – no turning back, right? 😉

Jeg har ledt lidt efter et sted at bo på Airbnb men har ikke kunne finde noget ordenligt i området. Derfor tror jeg løsningen bliver en serviced appartment (tilknyttet et hotel, samme setup som jeg har i Dubai) forhåbentlig uden at blive rippet fuldstændigt.

Til gengæld har jeg lavet en enquiry om at leje et skrivebord i et kontorfælleskab igennem et website kaldet Sharedesk, så jeg har et “centrum” at kredse omkring. Sharedesk er i øvrigt et super fedt koncept, hvor virksomheder over hele verden kan poste ledige pladser som så kan lejes på time, dags eller månedsbasis.

Share Desk

So, that’s it… Det jeg skal have styr på nu, er…

  • Et sted at bo,
  • Et lokalt telefonnummer,
  • Et par mennesker jeg kan hooke op med (og bygge en omgangskreds ud fra),
  • Undersøge eventuelle regler (fordi det her, er ret impulsivt)

Kan du hjælpe?

Kender du noget til Tokyo og har du nogle guldkorn?