Vi har lavet et nyt gratis værktøj som du bør overveje at kigge på hvis du arbejder med ejendomsudlejning.

Det udspringer sig af en problemstilling som jeg tror mange udlejere genkender; Man slår et nyt ledigt lejemål op og så begynder man at få henvendelser på Facebook, Instagram, boligportalerne, telefon, email – og ja, sågar fysisk fremmøde.Det kan hurtigt blive uoverskueligt.

Derfor har vi bygget RentalAgent.io som et praktisk værktøj der eliminerer excelark og hvad man ellers bruger til at forsøge at holde styr på sine henvendelser. Værktøjet strukturerer henvendelserne og gør det nemt at skabe overblik over hvem der er interesseret i hvad, og hvor i processen de er (har de udvist interesse, fået booket en fremvisning etc.).

Det giver samtidig et fantastisk indblik i hvilke af ens lejemål der får henvendelser, hvad der “rykker” og hvilken feedback potentielle lejere giver på lejemål de får fremvist.Er man en lidt større organisation kan man tilknytte forskellige medarbejdere til de forskellige henvendelser og ejendomme. Er man flere i ejerkredsen kan de også få adgang til den samme data. Der er et hav af fede funktioner.

Jeg har en tech baggrund og det gør at I vi i Kjøller Ejendomme A/S bygger systemer, processer og værktøjer der hjælper os med at blive bedre og spare tid i dagligdagen. Vores holdning er at vi gerne vil dele disse værktøjer med andre, så de også kan få glæde af dem.

Egentlig er værktøjet skalleret til større udlejere som os selv og professionelle udlejningsbureauer, men det kan i lige så høj grad anvendes af mindre private udlejere da problemstillingen er den samme.

Jeg håber I kan bruge det – det er gratis!

Dog vil jeg give lille disclaimer med på vejen: RentalAgent.io er stadig i tidlig beta så anvend gerne feedback funktionen på sitet hvis du oplever noget der ikke fungerer hensigtsmæssigt.

PS! Hvis du i dag bruger TilLeje.dk til at annoncere dine ledige lejemål kan du slå til, så henvendelser på de annoncer automatisk bliver oprettet inde i RentalAgent.io. Du kan i øvrigt læse mere om TilLeje.dk her.