Som Business Angel er jeg altid på udkig efter spændende virksomheder at investere i – og med en filosofi om at gode ting kommer til den der tager initiativ, er her min liste med 10 virksomheder jeg aktivt er på udkig efter i øjeblikket.

  • Online vin- og spiritushandel
  • Veldreven ejendomsadministrations selskab
  • Pantebrevs virksomhed
  • Factoring / fakturakøb virksomhed
  • Digitalt inkassofirma
  • Ejendomsselskaber med boligudlejningsejendomme i udkantsdanmark
  • Cashless / Selvfinansierende ejendomsprojekter
  • Self-storage virksomheder
  • Forsikringsselskab
  • Cashflow positive industrivirksomheder

Fælles for mange af disse virksomheder, er de er kapitaltunge. Med en god portion likviditet tilrådighed har jeg mulighed for at hjælpe med at tage virksomheden til next step. Jeg er ikke på udkig efter at købe en majoritet af selskaberne og drive dem selv, men i stedet investere i founders der har et langsigtet perspektiv på at drive forretningen.

Er du involveret i en virksomhed der kunne være et match? Eller har du blot et spændende startup du ønsker investering til? Kontakt mig i dag og lad os tage en snak.