Foredrag

Jeg kan bookes til foredrag under titlen “Mit iværksætterliv”.

Magnus Kjøller Foredrag


Lige siden jeg var lille dreng har jeg i en eller anden form været selvstændig og haft en tyrkertro på, at hvis man vil have succes må man skabe den selv. Jeg flyttede alene til Aalborg  (fra Bornholm) som 15 årig for at forfølge drømmen, og ikke mange år efter stod den første million på kontoren. I dag ejer jeg et utal af virksomheder.

Jeg har prøvet succes men også modgang. Oplevet at få taget røven af lidt for smarte folk, at blive udstillet i medierne som en skurk, at blive grebet af stemningen og selvfølgelig lave fejl som alle andre.

De mest røvkedelige foredrag er dem, hvor man kun får glansbilledet og en succeshistorie præsenteret. Så let’s be real… Det der virkelig giver stof til eftertanke, er at høre om den modgang og de “lesson learned” man har haft igennem sin karriere. Og netop dét er hvad mit foredrag –  Mit iværksætterliv – handler om.  

Pris: 9.995 kr. ekls. moms for foredrag af 30-60 minutters varighed (beløbet doneres til et velgørende formål).  Kontakt mig på mak@random.dk for mere info.

 

Skriv et svar