Cash og brains til gode projekter

Jeg synes det er sjovere  at investere i virksomheder og mennesker frem for aktier og obligationer. Derfor er jeg altid på udkig efter spændende projekter.

Typisk er min investeringsprofil early-stage proof-of-concepts hvor der kan erhverves en væsentlig procentdel (ikke nødvendigvis majoritet). Jeg tror på menneskerne bag fremfor ideerne – fordi en succes er i min optik 10% god ide og 90% eksekvering.

Foruden penge, kan jeg bidrage med erfaring og netværk – Jeg involverer mig dog sjældent i den daglige drift, da der desværre ikke er timer nok i døgnet. Min investeringsramme ligger i størrelseordnen 500.000 kr. til 1 mio. kr. per projekt.

Så har du mere end bare en god ide men noget der rent faktisk har vist, at det virker i praksis, så send mig gerne din case – så vender jeg tilbage!

11 thoughts on “Cash og brains til gode projekter

 1. Hejsa
  Jeg ved ikke om du er den rette at spørge om hjælp men jeg har nogle penge stående i UBA og mangler 9000 $ for at kunne få pengene hjem. Jeg har bare brug for pengene i en kort periode på 14 dage så kan jeg betale tilbage plus de renter du ønsker. De penge jeg får hjem skal bruges til at investere en ny børnetøj og legetøj s forretning som gerne med tiden skulle blive verdens omspendende.
  Jeg skal bruge disse penge allerede mandag så håber virkelig du vil hjælpe mig. På forhånd tak og med venlige hilsner
  Lykke Hjorth Widholt
  Vestergade 29
  9760 vrå
  Tlf 28962741

 2. Hej Magnus,

  Har du interesse i at starte en pointshop i Kina? Det kommer til at foregå lidt anderledes da konceptet skal tilpasses den kinesiske kultur og økonomiske forhold.

  Hilsen,
  Rubin T. Quach

 3. Hej Magnus.

  Jeg faldt tilfældigt over din blog.

  Jeg kender dig ikke og har ikke hørt om dig før jeg stødte på din blog.

  Jeg har et rigtigt interessant projekt som er klar til at blive sat i værk.
  Men jeg mangler penge og kontakt til “stabile” programmører som skal lave et stykke arbejde i forbindelse med mit projekt.

  Jeg er selv iværksætter indtil benet og har bla. Haft en stor catering virksomhed med 20 mand ansat, løst og fast. Virksomheden led dog et slemt nederlag tidligere i år, pga. uhensigtsmæssige og umulige krav fra det offentlige.

  Jeg har derfor besluttet at søge andre græsgange og er gået til benet på et projekt som jeg har arbejdet på i nogle år og som jeg selv mener har et enormt potentiale.

  Ud fra hvad jeg lige kort har kunnet finde om dig på din hjemmeside, så er du den helt rette til at hjælpe mig i gang.

  Jeg ser frem til at hører fra dig og kommer gerne en tur ned og besøger dig, for at fremlægge mit projekt.

  Ps. Jeg ønsker at være anonym af flere grunde.

 4. Hej MagnusJeg skriver til dig da vi leder efter sponsorater til en udlandstur til Zambia i Afrika med vores spejdertrop hos KFUM spejderne i Brørup. Vi skal bo i Ndola, som er en større by nord for hovedstaden. I Ndola skal vi bl.a. arbejde på et børnehjem med 400 hjemløse børn, lægge tag på huse, samt hjælpe med at lave forbedringer i en landsby i de fattige områder. her udover skal vi på safari og bygge en lejrplads op. Turen er en blanding af arbejde, oplevelser og fornøjelse. Turen er med til at give spejderne i alderen 13-17 en kæmpe oplevelse, samtidig med at de kommer ud og oplever forskellen på at bo i Danmark og bo i Zambia. Lokalt i Ndola vil projektet være til gavn for de fattige i yderområderne af Ndola, samtidig med at det vil være en kæmpe hjælp for de hjemløse børn på børnehjemmet hvor vi vil bruge en del tid.Dette er ikke et investorprojekt, som du vil gavne af økonomisk, men en mulighed for hjælpe med at give 15 spejdere en oplevelse for livet, samtidig med at du støtter et godt formål i Afrika. Som tak vil du blive nævnt på vores officielle sponsorliste, samt i radio og Tv efter at turen er overstået. Vi håber at du har lyst til at høre mere og eventuelt støtte vores projekt.Mvh spejderne i Brørup

 5. Kære Lykke Vil du ikke være sød at ringe til mig, så kan vi finde en spændende løsning.Mange hilsner fraSøren

 6. Hej.Først vil jeg gerne hører hvad det evt kunne være du var interesseret i. Jeg ville gerne have din mail ADD, så jeg kan forklare lidt mere, uden andres viden.Jeg har et spændende projekt som evt vil interessere dig.Venligstbirk

 7. Hvad er den største grund til at et ny opstartet firma, går neden om og hjem, efter en kortere periode? Hvad kan man gøre for at undgå det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box