215 milliarder på spil (Expo 2020 Dubai)

Da jeg kom til Dubai bemærkede jeg én ting. Der var reklamer og promotions for “EXPO 2020, DUBAI” overalt i byen. Jeg troede eventet var på plads,  siden de gik så meget til stålet – men nej, det er bare reklame for deres plads som kandidat-by. De vil virkelig vinde det her!

… så jeg læste lidt op på det: Det vurderes at Dubai vil få 17,5 millioner besøgende til Expo 2020, så det er noget af en gulerod for landets økonomi. Til sammenligning fik Dubai “blot” 10 millioner internationale gæster i 2012.

Burj

Derudover har Sheik Ahmed udtalt at skulle Dubai vinde Expo 2020 vil det pumpe det der svarer til 215 milliarder kroner ind i Dubais økonomi og skabe 277.000 nye  jobs.

Jeg havde ingen anelse om at EXPO var så stort.

Så, no wonder de går all in efter at vinde nomineringen… Jeg kan godt lide stilen 🙂

2951997465 393608907_640  road road2

 

2 thoughts on “215 milliarder på spil (Expo 2020 Dubai)

  1. Alt hvad der har den mindste tilknytning til det offentlige i Dubai, har fokus på EXPO reklamerne.

    Trækker du et nummer på et regeringskontor, så er der EXPO reklame i bunden.
    Det er den mest massive “branding” kampagne jeg har set til dato.

    Man kan håbe at det lykkes for dem, jeg er ikke i tvivl om at det ville gå helt amok med sindsyge projekter.

  2. Hej Magnus

    Jeg er medlem i en gruppe “dansker i Dubai ” og for fem minutter side var der nogle der gav udtryk for at de var nervøse for at priserne på udlejning vil stige med en milliard hvis de vinder Expo 2020, jeg var der i oktober og var også sikker på at Expo 2020 er Dubai der jeg havde samme opfattelse som dig. Jeg vil gerne flytte og arbejde der ned i nogle år, hm hvad gøre jeg nu ??? Fedt at finde din forklaring!! Tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box