I november måned satte jeg mine 51% af Aalborg Pirates til salg. Jeg er stolt af at kunne fortælle, at staffeten nu er givet videre og klubben har fået en ny hovedaktionær.

aalborg_pirates

Hurtige facts om handlen:

  • Hvem? Steen M. Hansen
  • Hvad? Alle mine anparter (51%)
  • Hvornår? Dags dato
  • Hvor meget? Ikke offentliggjort
  • Hvorfor? Klubben har brug friske kræfter (som ikke bor i udlandet )

Steen der til dagligt driver vognmandsselskabet Steen M Hansen A/S har igennem mange år være sponsor og ildsjæl i klubben. Siden vi startede Aalborg Pirates har Steen været med til at bidrage og støtte og hjulpet til med at klubben kunne blive en realitet. Han brænder for klubben og ønsker – som mange andre inklusiv mig selv – at guldet skal hjem til Aalborg!

Det er selvfølgelig bedrøvende at skulle sige farvel til Aalborg Pirates, men det er det rette for klubben. Som jeg tidligere har beskrevet , er min styrke i opstarts fasen og knap så meget i den daglige drift. Samtidig har jeg, efter jeg bosatte mig i Dubai, ikke været meget i Danmarks det seneste halve års tid, hvilket heller ikke er sundt for en klub der kræver hands-on fra alle involverede.

Det har været spændende at være ombord på piratskibet og være med til at opbygge en ny klub efter AaB-tiden, få skabt en ny identitet og igen skabt en massiv interesse omkring ishockey i Aalborg med en masse tilskuere i Gigantium. Min mission er herefter opfyldt og jeg giver med glæde og stolthed pirat-hatten videre til hele det fantastiske hold omkring Aalborg Pirates.

PS! Download pressemeddelelsen her.

PPS! Once a Pirate, ALWAYS a Pirate! 😉