Flere og flere mennesker arbejder efterhånden hjemmefra. Det gør jeg også i perioder. Derfor vil jeg også gerne dele et par tips til dimser til dit hjemmekontor …

skrivebord

 

Nr. 1 – Doxie scanner

Jeg har det her koncept med at få så meget i skyen (Google Drive) som muligt og forsøger derfor også at digitalisere og uploade alt hvad jeg kan komme i nærheden af, så snart det mister relevans i fysisk form. Derfor har jeg investeret i en fantastisk lille og smart handy scanner til at digitalisere alt lige fra breve, kvitteringer, mv.

Doxie scanner

Den spiser ens scan (op til A4) og skyder den ned på et memorycard. Den betjenes med én knap – og kan naturligvis sættes til ens computer hvor den kan overføre scanninger samtidig med at den lader op. Dertil har den OCR-konvertering så man let kan søge i sine filer.

Den er rigtig god at have med på rejse da den kører på batteri og hverken fylder eller vejer meget. Must have.

 

Nr. 2 – Apple wireless keyboard

Indrømmet, jeg er ikke god til at svare tilbage på SMS’er… Folk der kender mig kan skrive under på dette. Den primære årsag er at jeg hader at fedte rundt med skærmtaster, autocorrect osv. Derfor kobler jeg jævnligt mit Apple Wireless til telefonen og catcher up på gamle beskeder.

apple_wireless_keyboard

Derudover er det et stykke uundværligt tool når man er ude at rejse og ikke magter at slæbe rundt på sin bærbar – men alligevel gerne vil have lidt arbejde fra hånden. Den kobler derfor også gnidningsfrit til ens iPad over bluetooth og så er man i gang med at arbejde på sine dokumenter og mails.

 

Nr. 3 – Opladestation

Man får flere og flere dimser der skriger på opladninger; Bluetooth headsets, tablets, telefoner osv. Derfor har jeg investeret i denne oplade station (husker ikke hvad den hedder) som skjuler alle es opladere og samtidig danner base for at man kan have alle sine gadgets ét sted.

opladestation

 

Nr. 4 – Notesblokke

Tanketømning. Prototyper. Designs. Ideer. Jeg må alligevel indrømme, at jeg ikke er mere digital end at jeg ikke kan leve uden blokke til at notere tanker ned i. Starter hurtige op end tablets, telefoner – og holder strøm længere 😉

notesblok2

Der bliver kørt nogle stykker igennem i løbet af et årstid..

 

Nr. 5 – Projektmapper

Jeg har altid gang i en masse forskellige projekter. For bedre at kunne “tænde og slukke” og administrere de mange bolde i luften, har jeg fundet ud af at det hjælper med projektmapper for hver eneste projekt. Tanken om at kunne tage noget fysisk frem og efterfølgende “lægge det fra sig” gør det lettere for mig at frakoble et projekt og gå fokuseret videre til det næste…  Jeg bruger rigtig mange projektmapper hvor noter, korte mødereferater, actions points, prototyper, designs mv. gemmes i.

projektmapper

Når et projekt er afsluttet scanner jeg alt indholdet og smider det i skyen.

Så det var mine hurtige tips. Hvad er din favorit (hjemme)kontor ting du ikke kan leve uden?