Jeg flytter til Dubai

Hej alle sammen.

Nogen gange skal man bare springe ud i tingene. Derfor har besluttet at give Kong Vinter fingeren og flytte til Dubai den 1. oktober.

Planen bliver at jeg flytter derned ned alene – Anja og jeg er ikke længere sammen, fint breakup i øvrigt, vi er stadig gode venner der taler til hinanden med afdæmpede stemmer og respekt – og det var måske dét der ansporede ideen om at trække teltpælene op og springe ud i det ukendte, ud fra rationalet: “Det er nu eller aldrig” – inden jeg får børn, familie, kanariefugl og seriøse forpligtelser…

Fra tanke til handling – der behøves ikke være så langt!

Mens jeg er dernede, forestiller jeg mig, at jeg skal arbejde på at udvikle en række nye ideer og koncepter der ligger i støbeskeen for Random ApS selskabet.

Til dem af jer der ikke ved det: Random-firmaet er min rugekasse for nye ideer (research & development) hvor jeg har været tilknyttet siden jeg for 2 måneder siden stoppede i CM Network – et sted jeg teknisk set har arbejdet de seneste 16 år!

I første omgang drejer det sig om en udstationering på 6 måneder – Dvs. jeg kommer tilbage igen 1. april 2014… solbrun!

Kontoret in progress

Rent praktisk kommer jeg til at arbejde på CM Networks kontor dernede som i øjeblikket er ved at blive gjort klar til indflytning. Jeg har faktisk ikke spurgt, men mon ikke de kan undvære et skrivebord 😉

Derudover tager jeg en shortlease  på 6 måneder på en fuldt møblereret hotel appartement i Marina-området (The Address) hvor man for et tillige overkommeligt beløb kan koble sig på hotellets roomservice, cleaning etc. facilities… det er lige mig – let og praktisk – så jeg kan fokusere på alt det sjove og produktive.

011413_DubaiMarina1

Så’e… det er planen.

Nu mangler jeg bare at forholde mig til hvordan jeg gør med alt det andet: Hus, biler, erhvervs netværk (Round Table, VL-grupper), arbejdstilladelse, skattemæssige regler, hjemrejse til højtider, hvem der skal tømme min postkasse og vande mine blomster, øvrige forpligtelser i DK osv osv osv… men det finder jeg nok ud af… Den slags praktiske ting skal ikke stå i vejen for at kaste sig ud i nye eventyr 😉

Hvor ville du flytte hen – og hvorfor?

16 thoughts on “Jeg flytter til Dubai

 1. Det lyder interessant. Du må rigtigt gerne lige poppe en mail, når du lige har lidt erfaringer med alt det praktiske, private og skattemæssige ved sådan en udflugt.
  Børnene kan vel også lære at læse i Dubai og dernede skal de vel også bruge visitkort 🙂

 2. Faldt tilfældigvis over din blog, og hvor er det bare fedt, at du sådan uden videre springer ud i tingene. Jeg personligt ville have siddet og tænkt, hvad gør jeg med alle de ting, du nævner til sidst…og slet ikke tænkt “det går nok”… Er typen, der bekymrer mig alt for meget (gør vi kvinder egentlig ikke altid det 😉 )… så tak for dette indlæg… har hermed givet mig noget stof til eftertanke.

  Bedste hilsener
  Karina

 3. Modig beslutning, men en god en som het sikkert vil være med til at give dig et boost på kreativitetskontoen.

  Hvis jeg skulle foreslå dig noget var det at dele perioden op og tage de sidste tre måneder i Silicon Valley. Det er stedet hvor tingene sker på globalt plan, og jeg er sikker på at du vil opleve en inspiration der er mange gange højere end hvad du kan finde i Dubai. Her er en unik kombination af investors, dygtige udviklere og iværksættere, og ikke mindst alle de store trendesættende virksomheder og en stor vilje til at networke med høj og lav.

  Start f.eks. med at bo i et par uger hos en incubator som f.eks. http://blackbox.vc/connect/, deltag i møder / middage hos http://ycombinator.com/ og se om der ikke var et projekt eller to der var værd at investere i, lej et skrivebord i et co-working space (http://wiki.coworking.com/w/page/16583935/SanFranciscoCoworking) og deltag i de mange gratis meetups http://www.meetup.com/.

  Hvis du gør det kan jeg næsten garantere dig at du kommer hjem med 200+ nye kontakter, 10+ nye potentielle projekter og ikke mindst et ordentligt boost ny energi 🙂

 4. Hvor er det cool, og hvor er det skønt at følges andres idéer og mod.
  Det er efterhånden mange år siden, jeg hjalp dig med indretning ude i Øgade-kvarteret. Der er langt fra lejligheden der til hotellejlighed i Dubai 🙂
  Kan jeg på nogen måde være behjælpelig med noget her i DK -pasning af hus eller andet, må du endelig sige til. Jeg bor lige rundt om hjørnet…
  God vind og masser af sommerhilsner fra Anita – Boligstil.dk

 5. Her Magnus.

  Spændende spændende, glæder mig til at læse om dine erfaringer:)

  Jeg overvejer selv, som det nævnes i en kommentar, Silicon Valley, mener tiden er moden til noget nyt;)

  Men hvis du har får brug for en kompetent udvikler til dine nye eventyr, så er jeg game!

  Hvis det har interesse, skyder du mig bare en besked på LinkedIn.

  Ellers vil jeg bare ønske dig god tur!

 6. Hej Magnus, super fed beslutning! (siger en anden udlandsdansker 😉 … Jeg har flere expat venner i Dubai og sætter dig gerne i kontakt. Bare send mig en email.
  Kh, Marie von Ahm

 7. Jeg kan godt oprette en afdeling i mit firma – der tager sig af alt det praktiske i dk. – Alt er muligt, det er blot et spørgsmål om prisen 🙂 Er glad for at have mødt en type som dig – du har været en god inspiration i mit liv det sidste år 🙂 Nyd din tid i Dubai 🙂 Glæder mig til at se, hvad du får skabt dernede.

 8. Jeg har et firma der kan tage sig af dine daglige opgaver og stå for vedligeholdelse af både bil og bolig. kontakt os hvis det har interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box