Jeg flytter til Dubai

Hej alle sammen.

Nogen gange skal man bare springe ud i tingene. Derfor har besluttet at give Kong Vinter fingeren og flytte til Dubai den 1. oktober.

Planen bliver at jeg flytter derned ned alene – Anja og jeg er ikke længere sammen, fint breakup i øvrigt, vi er stadig gode venner der taler til hinanden med afdæmpede stemmer og respekt – og det var måske dét der ansporede ideen om at trække teltpælene op og springe ud i det ukendte, ud fra rationalet: “Det er nu eller aldrig” – inden jeg får børn, familie, kanariefugl og seriøse forpligtelser…

Fra tanke til handling – der behøves ikke være så langt!

Mens jeg er dernede, forestiller jeg mig, at jeg skal arbejde på at udvikle en række nye ideer og koncepter der ligger i støbeskeen for Random ApS selskabet.

Til dem af jer der ikke ved det: Random-firmaet er min rugekasse for nye ideer (research & development) hvor jeg har været tilknyttet siden jeg for 2 måneder siden stoppede i CM Network – et sted jeg teknisk set har arbejdet de seneste 16 år!

I første omgang drejer det sig om en udstationering på 6 måneder – Dvs. jeg kommer tilbage igen 1. april 2014… solbrun!

Kontoret in progress

Rent praktisk kommer jeg til at arbejde på CM Networks kontor dernede som i øjeblikket er ved at blive gjort klar til indflytning. Jeg har faktisk ikke spurgt, men mon ikke de kan undvære et skrivebord 😉

Derudover tager jeg en shortlease  på 6 måneder på en fuldt møblereret hotel appartement i Marina-området (The Address) hvor man for et tillige overkommeligt beløb kan koble sig på hotellets roomservice, cleaning etc. facilities… det er lige mig – let og praktisk – så jeg kan fokusere på alt det sjove og produktive.

011413_DubaiMarina1

Så’e… det er planen.

Nu mangler jeg bare at forholde mig til hvordan jeg gør med alt det andet: Hus, biler, erhvervs netværk (Round Table, VL-grupper), arbejdstilladelse, skattemæssige regler, hjemrejse til højtider, hvem der skal tømme min postkasse og vande mine blomster, øvrige forpligtelser i DK osv osv osv… men det finder jeg nok ud af… Den slags praktiske ting skal ikke stå i vejen for at kaste sig ud i nye eventyr 😉

Hvor ville du flytte hen – og hvorfor?

Skriv et svar