Hvorfor jeg startede en blog – og emner jeg kommer til at skrive om

Jeg betragter mig som forholdsvis aktiv på sociale medier som Twitter, Facebook og Instagram.

Men i længere tid har jeg manglet et forum hvor jeg har kunnet komme med mine synspunkter og uddybende holdninger – så på en all-inclusive ferie på Kos, hvor man primært ligger som en grøntsag i solen i 7 dage – gik det op for mig; Løsningen var en blog.

Så velkommen til min brand spanking new blog!

Jeg er grundlæggende set en nørd der igennem årene har fået nogle gode ideer og tjent en masse penge på det… Jeg har også fået andre gode ideer som jeg har tabt mange på. Det er alt sammen lærerigt, og i denne blog – som sikker bliver mest business orienteret – vil jeg givetvis komme med en masse røverhistorier fra min efterhånden lange karriere.

Min holdning er som udgangspunkt, at hvis man ikke har noget godt at sige så skal man holde sin mund. Omvendt er nogen ting også bare nød til at blive ytret for at andre kan lære lære af og reflektere over – og undgå at begå samme fejltagelser som jeg har gjort. Samtidig har man også nogen gange brug for en boksebold for at få lidt frustration ud og måske endda få noget modspil fra dem der læser bloggen.

Jeg har lavet en lille liste over ideer til emner som jeg kommer til at skrive om i den kommende tid:

 • En tilfældig lortedag i mit liv
 • Top 10 dummeste investeringsforslag jeg nogensinde har fået
 • Derfor er ejendomsbranchen er uden mening og for gamle grådige mænd
 • Sådan fuckede en samarbejdspartner verdens bedste produkt op
 • Hvordan omtale i pressen giver golddigger attention (med spicy eksempler)
 • Den ucensurerede og totale historie om MediaX og Anders Bruun
 • Giver det du laver mening?
 • Sådan får du råd til din egen Lamborghini
 • Så tag dog ansvar (hvordan store organisationer fucker ting op)
 • 5 dumme TV-shows jeg har takket nej til
 • Søvn(løshed)… min værste fjende
 • 5 personer jeg ser op til… og 5 jeg ser ned på!
 • De 3 bedste hoteller i verden
 • Sådan forvandlede jeg 50.000 kr. til 50 mio.
 • 8 ting min kæreste gerne vil ændre ved mig
 • Ishockey: Hvorfor tilskuere – og ikke resultater – er vigtigst
 • 10 dummeste fejlkøb i mit liv
 • Ting jeg har fortrudt at have sagt til pressen
 • Derfor fucker det meste af affiliate branchen det op for sig selv
 • 100 tweets på en dag-udfordringen… og effekten!
 • Hvorfor den første milliard er den sværeste

Jeg bryder mig ikke om folk der etablerer blogs, sociale media accounts mv. for at bruge dem kortvarigt og derfra aldrig vende tilbage igen. Det er wannabe typer der er dygtige til at kaste en masse bolde op i luften (fordi det er det letteste) og ikke gribe dem igen… sådan betragter jeg ikke mig selv. Men hvis det bliver tilfældet, lover jeg at give is til alle læsere. Det er mit løfte 🙂

PS! Hvilke emner kunne du godt tænke dig at jeg skrev om?

12 thoughts on “Hvorfor jeg startede en blog – og emner jeg kommer til at skrive om

 1. Super. Godt at du søsætter med masser af ambition om at holde momentum. Glæder mig til at følge med og håber ikke vi skal have is.

 2. Helt klart en blog jeg godt gad læse 🙂 ser ud til at der er mange gode emner på programmet.

 3. Super, at du fik fixet kommentarerne!

  Det ser ud til at være meget spændende emner alle sammen. Jeg har bragt min bogmærk-knap til live igen og holder mig lige opdateret her i fremtiden. Hvornår kommer du for alvor i gang med de første par indlæg? 🙂

 4. “Sådan fuckede en samarbejdspartner verdens
  bedste produkt op” Det kunne sikkert være lærerigt at høre den historie.

 5. Det bliver super spændene at følge lidt mere med i din hverdag og se hvad du går og fifler med.

  Jeg kan godt lide emnet “Hvorfor den første milliard er den sværeste” fremfor at nøjes med millionen 😀

  Det kunne også være spændene at høre mere om de virksomheder du er med i.

 6. Glimrende ide med en blog, og jeg vil glæde mig til at læse mere.. Glæder mig specielt til at høre mere om Hr Bruun, da jeg selv har arbejdet for ham…

  Derudover håber jeg på en masse indlæg om startups: strategi, do’s and don’ts osv

 7. Det bliver fedt at følge Magnus – ser frem til de mange indlæg….

  Jeg vil også gerne have noget om den personlige motivation, hvornår er en dag dårlig for dig, fra tanke til handling, hurtige beslutninger, Hvorfor blev det ishockey og ikke fodbolden i Aalborg, hvad ville du som borgmester lave om i Aalborg, Ferie – er det ferie eller også arbejde.

  Der var lidt flere tanker – ser frem til at læse indlæg fra dig…og “gider” ikke have is…

  Mvh
  Carsten

 8. Spændende!

  Udfra din liste, så er der flere interessante indlæg som jeg ser frem til. Bl.a. ‘Derfor fucker det meste af affiliate branchen det op for sig selv’, ‘Den ucensurerede og totale historie om MediaX og Anders Bruun’ og ‘Sådan forvandlede jeg 50.000 kr. til 50 mio.’.
  Men lige som Carsten, så er jeg også interesseret i at høre nærmere beslutningen om at blive ejer af en ishockey klub.

 9. Det bliver spændende. Af åbenlyse grunde glæder jeg mig mest til historien om MediaX og Anders Bruun. Jeg undrer mig stadig over hvad f….. det lige var der skete.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box