Aftermath: DR Kontant

Der er nu gået en god uges tid siden jeg var i Kontant. Min approach var åben, mit talerør internettet og mit våben, min blog. Se her, hvordan tingene har spillet sig ud.

Jeg forsøger altid at evaluere på projekter, tiltag mv. – og denne gang tænkte jeg at jeg ville dele resultaterne med alle der læser bloggen. Her er en hurtig status på rigets tilstand, en uges tid efter DR Kontants udsendelse – og mit efterfølgende svar på bloggen:

  • 68.000 YouTube visninger af ”Bag kameraet”-videoen (!!!)
  • 55.000 besøg på bloggen
  • 3.000 (ca.) shares, tweets og likes på sociale medier
  • 132 kommentarer på blogindlægget
  • 126 venneanmodninger på Facebook
  • 8 hate mails (“fuck, du er en idiot”-agtig)
  • 3 dødstrusler (more or less)
  • 1 hadeside på Facebook
  • 1 kærlighedsbrev
  •  … og tonsvis af positive tilkendegivelser (tak!!)

Hvad angår mit eget bagland, så var vores kundeservice på telefoner og mail efter udsendelsen.

I alt fik vi efter udsendelsen 5 henvendelser fra utilfredse kunder. I min optik ser jeg det som meget positivt eftersom 700.000 mennesker så udsendelsen, og det blot er med til at underbygge min påstand om, at vi virkelig ikke har mange utilfredse kunder, som Kontant prøver at fremstille det.

Min holdning har fra starten været at det var en ”non-stoy” og jeg er kun blevet bekræftet i det, da der ikke er nogen nyhedsmedier der har lavet noget opfølgning på udsendelsen. Eller, det er faktisk ikke helt korrekt, fordi Fagbladet Journalisten lavede en artikel der gik på Kontants arbejdsmetoder – og den lokale Aalborg avis NORDJYSKE bragte en kort notits.

Anyway… Jeg ville bare give en hurtig status.

Man kan enten lægge sig på maven eller kæmpe imod. Jeg har altid været typen der har taget kampen op, når jeg har følt der har været begået en uretfærdighed. Og det er jeg glad for at jeg også gjorde denne gang.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige at til alle der har støttet mig og firmaerne igennem denne vridemaskine: Tak for opbakningen! I er fantastiske!!

[TILFØJELSE 7/11-2013] YouTube har fjernet videoen efter at have modtaget en copyright infringement henvendelse (ved ikke fra hvem). Jeg har lagt den op igen, denne gang på dette link på YouTube og denne hos Vimeo… (bare for sikkerheds skyld).

Skriv et svar